De ce sa porti un aparat dentar?

De ce sa porti un aparat dentar?

De ce sa porti un aparat dentar?

De ce sa porti un aparat dentar?

Indiferent de varsta, indreptarea dintilor si corectarea muscaturii prin purtarea aparatului dentar sunt indicate nu doar din motive estetice, ci si de sanatate dento-maxilara. Iata cele mai importante motive pentru a purta aparat dentar:

1. REUSITA PROFESIONALA
Prima impresie conteaza! Un zambet frumos iti ofera sanse mai bune in viata profesionala. Incepand cu primul interviu, cat si pe parcursul intregii activitati profesionale, un zambet poate sa inspire caldura, incredere de sine, deschidere si poate face o mare diferenta in momentele cheie.

2. SUCCESUL IN VIATA SOCIALA
Transformarea zambetului intr-unul fermecator creste increderea in sine, schimba perceptia individuala si a celor din jur despre propria persoana, ceea ce duce in mod natural la imbogatirea experientelor sociale. O persoana multumita de imaginea sa va zambi mult mai des, va fi mai expresiva si se va simti mult mai bine in relatiile sociale.

3. SCADEREA RISCULUI DE APARITIE A PROBLEMELOR DENTARE
Inghesuirile dentare fac igienizarea dintilor foarte dificila, ceea ce conduce la acumularea tartrului, aparitia cariilor, necrozelor si gangrenelor dentare, care sunt urmate uneori de extractia dentara si de tratamente stomatologice mult mai complexe.

4. SCADEREA RISCULUI DE APARITIE A PARODONTOPATIEI
Muscatura anormala determina uzarea, exercitarea unor forte prea mari asupra unor dinti, in timp ce altii nu se ating (nu sunt folositi in masticatie), ceea ce provoaca retractii gingivale, scaderea implantarii dintilor, miscarea si la caderea lor.

5. PURTAREA APARATULUI DENTAR A DEVENIT UZUALA
Aparitia aparatelor ortodontice de ceramica, safir, linguale (pe interiorul dintilor) a facut ca purtarea acestora sa fie aproape insesizabila pentru cei din jur, aspect apreciat de numarul in crestere al pacientilor adulti, in timp ce pentru adolescenti aparatul dentar a devenit chiar un trend.

Daca acestea v-au motivat sa obtineti un zambet frumos si sanatos, Dr. Mihaela Dan si echipa Orto-Implant va sta la dispozitie prin programari la telefon 0728 12 28 28. Mai multe cazuri si informatii puteti gasi pe ortoimplant.ro.

Nu uitati sa zambiti!

IMPORTANT
Acest articol are scop strict educativ!
Nu inlocuieste o consultatie si nu stabileste un diagnostic.
Te rog sa consulti un specialist inainte de a lua o decizie medicala.