program_mireseCel mai frumos zambet de mireasa! Dinti albi si drepti in timp record!

Ai pregatit pentru ziua cea mare cea mai frumoasa rochie, cel mai frumos machiaj, cel mai frumos aranjament floral, cei mai buni specialisti foto/video. Camerele lor vor fi atintite asupra ta toata ziua, pentru a imortaliza imagini de care sa te bucuri o viata si pe care sa le arati cu drag copiilor si nepotilor. Dar ti-ai pregatit si zambetul? Ai nevoie de zambetul perfect pentru nunta ta!

Pentru miresele, dar si pentru mirii, care isi doresc un zambet superb in ziua nuntii, dar se tem sa inceapa un tratament cu aparat dentar deoarece au auzit ca dureaza foarte mult si nu vor sa poarte bracketi in ziua nuntii, in 19 ani de experienta am gasit cea mai buna solutie:

Iata pacientii nostri care au terminat tratamentul in mai putin de un an. Si tu poti fi unul dintre ei:

Programul “Cel mai frumos zambet de mireasa! Dinti albi si drepti in timp record”, format din 3 etape:
4 nunta aparat dentar fix pferta pret bun mireasa 6 nunta aparat dentar fix pferta pret bun mireasa

1.Tratament identic cu tratamentul obisnuit

Consultatie initiala, amprente, fotografii, radiografie Diagnostic, plan de tratament Inceperea tratamentului

2 nunta aparat dentar fix pferta pret bun mireasa140 aparat dentar bracketuri metalice safir ceramica doctor bun indreptare dinti Mihaela Dan mireasa 171 aparat dentar bracketuri metalice safir ceramica doctor bun indreptare dinti Mihaela Dan mireasa

2.Tratament special pentru mirese

Activare la 3 saptamani Indepartarea aparatului, partial sau total, cu 2-3 saptamani inainte de nunta Purtarea unei gutiere transparente pana la inlocuirea bracketurilor Albire dentara – optional, 3 sedinte cu lampa de albire in cabinet si/sau cu geluri de albire acasa NUNTA + LUNA DE MIERE Inlocuirea bracketurilor indepartate

175 aparat dentar bracketuri metalice safir ceramica doctor bun indreptare dinti Mihaela Dan mireasa134 aparat dentar fix adulti copii safir ceramica ortodont mirese 177 aparat dentar bracketuri metalice safir ceramica doctor bun indreptare dinti Mihaela Dan mireasa 179 aparat dentar bracketuri metalice safir ceramica doctor bun indreptare dinti Mihaela Dan mireasa 184 aparat dentar bracketuri metalice safir ceramica doctor bun indreptare dinti Mihaela Dan mireasa 185 aparat dentar bracketuri metalice safir ceramica doctor bun indreptare dinti Mihaela Dan 190 aparat dentar bracketuri metalice safir ceramica doctor bun indreptare dinti Mihaela Dan mireasa 1 nunta aparat dentar fix pferta pret bun mireasa

3.Tratament identic cu tratamentul obisnuit

Continuarea tratamentului Finalizarea tratamentului

De ce este special tratamentul nostru ortodontic pentru mirese?

1.Pentru ca ne concentram in primele luni pe alinierea dintilor din fata, lasand pentru urmatoarele luni ceea ce reprezinta, de fapt, motivul pentru care tratamentul ortodontic dureaza mai mult : corectarea muscaturii si a pozitiei dintilor din spate (maselelor), care datorita radacinilor mai puternice se deplaseaza mai incet.

2. Pentru ca activarea lunara se va face o data la 3 saptamani, nu o data pe luna, ca la majoritatea pacientilor, ceea ce reduce durata tratamentului cu 25%. Activarea la 3 saptamani lasa suficient timp dintilor si osului sa reactioneze: majoritatea pacientilor spun ca simt aparatul lucrand doar 2-3 zile dupa activare, insa el continua sa actioneze si in urmatoarele saptamani. 3. Pentru ca SCOATEM APARATUL INAINTE DE NUNTA si il punem din nou dupa nunta/luna de miere, pentru ca mireasa sa aiba poze minunate la nunta. Insa, in acest timp, rezulatatele obtinute nu se pierd deoarece pacienta poarta o gutiera invizibila, transparenta, pe timpul noptii si cateva ore pe zi. Vezi aici : https://www.youtube.com/watch?v=3bzLa-nRyXI. In marea majoritate a cazurilor am terminat complet tratamentul inainte de nunta. Iata cateva exemple.

Cat costa programul “Cel mai frumos zambet de mireasa! Dinti albi si drepti in timp record!” Prima si ultima etapa ale tratamentului ortodontic pentru mirese sunt identice ca si cost cu cele pentru pacientii obisnuiti. Repunerea aparatului se face la jumatate din pretul aparatului ales (50% discount). In plus, Clinica Orto-Implant Expert ofera un discount de 30% la albirea dentara si de 10% la orice alte tratamente stomatologice.

Cu cat timp inainte de nunta sa incepem tratamentul cu aparat dentar? Cu cat mai devereme, cu atat mai mari sunt sansele de a termina tratamentul complet inainte de marele eveniment. Se recomanda un minim de 5-6 luni, chiar 7-8 luni daca sunt necesare extractii dentare.

Nu faceti presupuneri, ci programati-va la o consultatie, pentru ca veti avea supriza ca ceea ce dvs. vi se pare extrem de dificil, pentru un medic cu peste 19 ani de experienta in ortodontie sa nu reprezinte o problema!

Alege zambetul perfect pentru ziua la care ai visat din copilarie! Ai nenumarate motive!

Miresele care ne-au acordat increderea lor si au avut astfel la nunta zambetul perfect: I+S_0719zambet de mireasa 2mireasa aparatIMG-20170726-WA0020
IMG-20170726 cropO9QJU3~1