aparat dentar

Programeaza-te acum la o consultatie stomatologica initiala gratuita! *

0728122828
Programeaza-te

Testimoniale

“ Buna ziua, ma numesc Lucian, am avut norocul sa o cunosc pe doamna doctor Mihaela Dan si sa beneficiez de serviciile dumneaei. Mai exact mi-a montat un aparat dentar cu bracheti, acesta avand rezultatul scontat. Mentionez ca a fost nevoie sa-l port doar 10 luni si dintii mei au venit in pozitia normala pentru o dantura….aaa si sa nu uit, am 37 ani si incurajez pe oricine are probleme de genul asta sa treaca peste orice idee preconceputa si prejudecata si sa-si monteze un aparat dentar, in primul rand pentru sanatatea dinitilor cat si pentru un zambet estetic. 
P.S. Îmi pare rau ca am asteptat pana la varsta asta sa-mi montez acest aparat !”
Mergi la review

Ilie Lucian Valeriu Victor

Ilie Lucian Valeriu Victor

37 ani

“ Venind din Constanta in fiecare luna pentru 7 luni, am avut incredere in doamna doctor Mihaela Dan ca ma poate ajuta sa obtin zambetul pe care mi l-am dorit intotdeauna chiar daca eram reticenta in privinta eficacitatii unui aparat dentar pentru adult.
Intr-un timp mult mai scurt decat ne propusem initial, acum ma pot bucura de un rezultat superb! 
Chiar daca sunteti adult, aparatul dentar va poate ajuta!”
Mergi la review

Shalimar Fox

Shalimar Fox

26 ani

“ După ce am schimbat 6 Cabinete Stomatologice, după 4 extracții de molari de minte incluși, după nenumărate planuri de tratament costisitoare și de lunga durata, la recomandarea altui medic stomatolog am ajuns la Dna. Dr. Mihaela Dan. In ciuda reticentei având in vedere experiențele anterioare, pot spune ca profesionalismul întâlnit la cabinetul Orto-Implant și-a spus cuvântul. După doar 7 luni de purtat aparat dentar dinții au fost aliniati perfect, acesta fiind îndepărtat. Recomand cu toată încrederea acest cabinet stomatologic !”
Mergi la review

Elena Artene

Elena Artene

28 ani

“Am cautat indelung un medic ortodont care să ma poata ajuta si am gasit in doamna doctor Mihaela Dan exact ce cautam. Tratamentul a fost corect şi foarte bine sustinut, iar rezultatul este mai mult decat multumitor. Am zambetul pe care l-am dorit şi pentru asta va mulțumesc din suflet!”
Mergi la review

Nicoleta Vasilescu

Nicoleta Vasilescu

18 ani

Programeaza-te acum la o consultatie stomatologica initiala gratuita! *

0728122828
Programeaza-te