ortodontie si implantologie
Clinica Ortodontie si implantologie

Orto-Implant Expert

este specializata in tratamente de ortodontie si implantologie, cu medici specializati continuu la congrese si cursuri internationale, asigurand astfel tratamente moderne recunoscute si sigure, intr-un cadru relaxant si primitor.

Clinica specializata in ortodontie si implantologie

Prin ortodontie intelegem acea ramura a stomatologiei care se ocupa indreptarea si corectarea pozitiei dintilor. Afectiunile de acest gen sunt frecvente la copii si la adolescenti, dar si la adulti. Chiar daca unii adulti considera ca nu mai au varsta potrivita pentru un astfel de tratament, s-a constatat o crestere semnificativa a numarului adultilor care beneficiaza de tratament ortodontic. In cazul adultilor, aplicarea tratamentului de ortodontie poate sa dureze mai mult, deoarece oasele maxilare si-au intrerupt cresterea.

Ortodontia permite astazi corectarea spectaculoasa, fara durere a anomaliilor dento-maxilare. In timpul copilariei si adolescentei, oasele maxilare cresc si se maturizeaza, de aceea pozitia dintilor este mai usor de modificat in aceasta etapa.

Tratamentul dentar este recomandat deoarece pe termen lung afectiunile netratate pot duce la aparitia defectelor de vorbire si la predispozitie pentru formarea tartrului, implicit a cariilor. 

La clinica Ortoimplant, orice tratament de ortodontie incepe cu efectuarea unei consultatii si a planului de tratament de catre medicul ortodont. In functie de situatia existenta, pacientul va purta fie un aparat fix, fie unul mobil.

Clinica Ortoimplant este cunoscuta pentru timpul redus de tratament, care dureaza undeva intre 6 si 18 luni, extrem de rar 2 ani.

Expertii Orto-Implant

Dr. Mihaela Dan

Medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala

Dr. Ioana Adriana Seciu

Medic stomatolog

Dr. Irina Gabriela Carson

Medic stomatolog specialist in protetica dentara

Dr. Cristofor Derioiu

Medic specialist chirurgie oro-maxilo-faciala
0
Pacienti fericiti
0
Medici specialisti
0
Review-uri de 5 stele
0
Cursuri de specializare

*cifrele actualizate anual

Suntem aici sa te ajutam

Date contact
Str. Blajel nr. 4,Bl. V3, Parter
0728.12.28.28021.796.10.28
programari@ortoimplant.ro
Luni - Vineri: 9:00 - 20:00