Aparatul dentar de safir

Aparatul dentar de safir

Aparatul dentar de safir

Din ce in ce mai multi oameni devin constienti de importanta unui zambet frumos si sanatos, asadar isi doresc indreptarea dintilor, insa in acelasi timp isi doresc ca acest tratament sa fie rapid si cat mai putin vizibil, estetic.

Aparatul dentar fix de safir este o alternativa mult mai accesibila de indreptare a dintilor cu aparat invizibil, deoarece bracketurile de safir sunt transparente, sticloase si foarte putin vizibile. Acestea au capacitatea de a reflecta lumina, ceea ce le face si mai putin vizibile decat cele de ceramica, care sunt un alb mat, de culoarea dintelui.

Exista mai multe tipuri de bracketi de safir, de la diversi producatori, cu nivele de transluciditate diferite, dimensiuni diferite, insa dupa testarea lor de-a lungul celor 13 ani de experienta in ortodontie am ales varianta care mi-a adus cele mai multe satisfactii profesionale si care au fost preferate si de pacienti.

Astfel, bracketurile de safir folosite in cabinetul nostru au o dimensiune foarte mica, o transluciditate foarte mare, au marginile rotunjite si sunt alunecoase precum sticla foarte bine lustruita, ceea ce face ca dintii sa se deplaseze foarte usor, iar pacientul sa se acomodeze foarte repede cu aparatul deoarece buza si gingiile nu se mai agata de acesti bracketi de safir. Arcurile (sarmele) pot fi de culoare alba sau argintie, dupa preferinta pacientului.

Aparatul dentar fix de safir este indicat pentru orice tip de anomalie dento-maxilara: inghesuiri dentare, spatieri dentare, ocluzie anormala, pozitionare anormala a celor doua maxilare.

Daca pentru copii aparatul dentar cu elastice colorate a devenit o moda, aparitia aparatului dentar de safir a facut ca si numarul pacientilor adulti sa creasca in ultimii ani deoarece acesta costa mult mai putin decat un aparat dentar invizibil cu gutiere si poate rezolva cazuri, care cu alignere ar fi foare dificil sau chiar imposibil de rezolvat.  beneficiile pentru sanatate si imagine ale indreptarii dintilor sunt foarte mari: scaderea riscului de carie si parodontoza, cresterea increderii in sine, cresterea sanselor de succes in viata profesionala si in cea personala.

Consulta oferta noastra de aparate dentare.

aparat dentar safir adulti bracketi bracketuriaparat ortodontic dentar fix safir adulti copii

IMPORTANT
Acest articol are scop strict educativ!
Nu inlocuieste o consultatie si nu stabileste un diagnostic.
Te rog sa consulti un specialist inainte de a lua o decizie medicala.