6 Moduri de a-ti infrumuseta zambetul

6 Moduri de a-ti infrumuseta zambetul

6 Moduri de a-ti infrumuseta zambetul

6 moduri de a-ti infrumuseta zambetul

Zambetul este cel mai frumos accesoriu pe care il poti purta, de aceea este important sa ai grija de el. Un zambet poate lumina o incapere, poate face ca cineva sa se indragosteasca, are puterea de a rasplati, de a insufleti si de a schimba lumea. Pentru ca ne place sa va vedem zambind, va recomandam 6 moduri eficiente de a va infrumuseta zambetul:

1. Tratarea cariilor, fracturilor dentare, inlocuirea plombelor vechi cu materiale si tehnologii de ultima generatie. Stiati ca astazi plombele au devenit adevarate probe de arta ale medicului dentist? Se pot folosi numeroase nuante de culoare si materiale special pentru redarea transluciditatii naturale a dintelui.

2. Detartrajul, periajul profesional si air-flow-ul sunt trei elemente la indemana oricui, recomandate la fiecare 6 luni, pentru indepartarea tartrului si a coloratiilor de pe dinti.

3. Albirea dentara este un procedeu suplimentar care reda culoarea si transparenta naturala a dintilor care sunt zilnic agresati de cafea, bauturi carbogazoase, tigari, coloranti alimentari etc.

4. Indreptarea (alinierea) dintilor intr-o arcada perfecta care sa redea un zambet uniform. Inghesuirile sau distantarile interdentare, maxilarul pozitionat mai in spate sau mai in fata, dintii aparuti mai sus in gingie se numara printre cele mai frecvente probleme ortodontice care pot fi tratate prin folosirea aparatelor dentare.

5. Fatetarea dintilor ofera o solutie mai rapida (radicala) in obtinerea zambetului perfect, dar poate fi o solutie in cazul unor dinti cu forme modificate sau atunci cand alte solutii sunt imposibil de aplicat.

6. Implanturile dentare si alte forme de protezare sunt folositein cazurile in care, din diverse motive, ne lipsesc unul sau mai multi dinti. Pentru a parea cat mai naturale, coroanele artificiale sunt uneori pictate manual de catre tehnician. In unele cazuri, o astfel de solutie poate fi evitata prin deplasarea dintilor vecini catre spatiul liber, cu ajutorul aparatelor ortodontice.

Pentru toate aceste metode, echipa Orto-Implant va sta la dispozitie prin programari la telefon 0728 12 28 28. Mai multe cazuri si informatii puteti gasi pe ortoimplant.ro.
Nu uitati sa zambiti!

IMPORTANT
Acest articol are scop strict educativ!
Nu inlocuieste o consultatie si nu stabileste un diagnostic.
Te rog sa consulti un specialist inainte de a lua o decizie medicala.