Redeschiderea cabinetului stomatologic dupa coronavirus

Redeschiderea cabinetului stomatologic dupa coronavirus

Reglementari in legatura cu redeschiderea cabinetului stomatologic dupa coronavirus:

Dragi pacienti,

Multe s-au schimbat in ultimele 2 luni, dar un lucru a ramas acelasi pentru noi: preocuparea pentru siguranta si sanatatea dumneavoastra si a personalului nostru, asa cum ati vazut de fiecare data cand ne-ati vizitat.

In timpul in care nu ne-am intalnit, noi ne-am pregatit pentru intalnirea cu dvs. si am cautat cele mai eficiente si sigure masuri de protectie, in conformitate cu cerintele si reglementarile in vigoare. 

Pentru a va oferi siguranta maxima, am comandat echipamente si materiale de protectie suplimentare. Comanda a fost plasata inca din momentul in care autoritatile au comunicat cerintele de siguranta specifice. Acestea sunt menite sa asigure indeplinirea noilor cerinte de dezinfectare a aerului din cabinetele noastre si de limitare a imprastierii aerosolilor rezultati in timpul tratamentelor stomatologice. 

Stim ca in cazul unora dintre dumneavoastra, in aceasta perioada au aparut probleme care trebuie rezolvate cat mai repede. Avem echipamentele necesare, cu exceptia aparaturii de dezinfectare a aerului. Din pacate, timpul de livrare al acesteia (1-15 iunie) depaseste data la care inceteaza starea de urgenta – 15 mai, din cauza capacitatii de productie limitate a firmelor. Vom incerca insa sa solicitam furnizorilor nostri ca, pana la sosirea aparaturii noastre, pentru intervale de timp limitate, sa ne ofere acelasi tip de echipament in regim de inchiriere temporara, pentru a veni in sprijinul dumneavoastra cat mai repede. 

Desi cabinetele stomatologice pot functiona dupa 15 mai, nu vom putea opera in regim normal imediat. In functie de posibilitati, vom incerca sa asiguram tratamentele de urgenta. Vom face programari in functie de gravitatea urgentei, in regim restrans de activitate, pana la sosirea aparaturii comandate. Cu siguranta, atunci cand ne veti vizita, veti intelege ca asteptarea a meritat increderea si rabdarea dumneavoastra.

Incepand cu urmatoarea noastra intalnire, veti constata unele schimbari ale modului de programare si de vizitare a clinicii noastre. Toate aceste masuri au fost luate in vederea asigurarii protectiei si a sigurantei actului medical terapeutic, conform recomandarilor autoritatilor medicale.

In urmatoarele zile veti putea accesa o pagina separata a site-ului nostru, unde veti gasi atat conditiile medicale pentru a ne putea intalni, cat si modul in care se va realiza programarea si vizita dumneavoastra. Din partea dumneavoastra avem nevoie de intelegere si rabdare.

Conform recomandarilor procedurilor actuale emise de autoritatile medicale, pe care dorim sa le respectam pentru siguranta tuturor, costul materialelor suplimentare de protectie este foarte mare. Clinicile autorizate de catre DSP pe perioada starii de urgenta au perceput o taxa suplimentara (peste 400 lei) pentru fiecare vizita la cabinet, in plus fata de costul tratamentului. 

Desi facem tot posibilul pentru a reduce acest efort financiar pentru pacientii nostri, pe perioada in care riscurile de contaminare inca exista, vom fi nevoiti sa percepe la randul nostru o taxa suplimentara. Aceasta reflecta costurile materialelor de protectie cerute de situatia actuala, deoarece acestea sunt chiar mai mari decat preturile practicate de noi pana acum, pentru multe dintre tratamentele stomatologice. Taxa insa, nu va fi la nivelul celei percepute pe perioada starii de urgenta.  

Avem speranta ca vom putea reduce si mai mult acest efort financiar, cand, odata cu inmultirea ofertelor si trecerea timpului, preturile materialelor vor scadea.

Ne bucuram sa ne revedem cat mai curand pentru a va putea oferi ajutorul nostru.

Cu drag,

Echipa Orto-Implant Expert

IMPORTANT
Acest articol are scop strict educativ!
Nu inlocuieste o consultatie si nu stabileste un diagnostic.
Te rog sa consulti un specialist inainte de a lua o decizie medicala.
Vrei și tu un zâmbet perfect?
×

Suntem la un click distanță!

ortoimplant 0728122828